Τρόποι Πληρωμής

Α. ΑΓΟΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Για αγορές εντός Ελλάδος μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους κάτωθι τρόπους πληρωμής:

Πληρωμή με Αντικαταβολή:

Μπορείτε να εξοφλήσετε το τίμημα κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, στο χώρο που ο έχετε υποδείξει κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σας. Τα έξοδα αντικαταβολής ανέρχονται σε 2,00 ευρώ.

Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση:

Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με τραπεζική κατάθεση έχετε στη διάθεση σας προθεσμία 3 εργάσιμων ημερών, προκειμένου να εξοφλήσετε το τίμημα, άλλως αυτομάτως η παραγγελία ακυρώνεται. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε τράπεζα επιθυμείται για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας.

Για την τραπεζική κατάθεση θα πρέπει στο πεδίο της αιτιολογίας να αναγράψετε τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο σας. Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση της παραγγελίας σας μπορείτε να αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@elisjewel.com, επισυνάπτοντας την απόδειξη της τραπεζικής κατάθεσης.

Η τραπεζική κατάθεση γίνεται στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

IBAN: GR1101108470000084740018266

Δικαιούχος: Κυριακή Ελευθεριάδου

Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα

Πληρωμή με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα:

Κατά την ολοκλήρωση της διαδικτυακής σας παραγγελίας, η χρέωση της κάρτας πραγματοποιείται κατόπιν έλεγχου της εγκυρότητας, της πιστοποίησης των στοιχείων της και της διαθεσιμότητας υπολοίπου. Σε περίπτωση που απορριφθεί η συναλλαγή από την τράπεζα αυτό σημαίνει ότι η αγορά δεν πραγματοποιείται. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω καρτών γίνονται στο ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον της Εθνικής Τράπεζας και προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας, τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Β. ΑΓΟΡΕΣ ΣΕ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Για αγορές εκτός Ελλάδος η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με εξ αποστάσεως μέσα πληρωμών, ήτοι με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, κατά τα ως άνω οριζόμενα στην παρ. 3 του παρόντος κεφαλαίου.