Πολιτική Επιστροφών & Αλλαγών

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Ασκήστε το  δικαίωμα  σας  στην αλλαγή ή την επιστροφή  του αντικειμένου εντός 14 ημερολογιακών ημερών από   την παραλαβή του.

Χρησιμοποιείστε τη φόρμα επιστροφών  ή αλλαγών  συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας «Έντυπο  Υποδείγματος Υπαναχώρησης» (link για έντυπο). Μόλις λάβουμε το αίτημα μας , θα έχετε email επιβεβαίωσης  λήψης του αιτήματος  σας.

 Τηλεφωνήστε μας στο 6794 262 181

Βεβαιωθείτε ότι τα αντικείμενα που επιστρέφετε βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση , συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς και την εγγύηση τους , την αρχική τους συσκευασία , τις τυχόν ετικέτες και οδηγίες  χρήσης.

Θα σας παρακαλούσαμε  να σκεφτείτε την ευαισθησία  των συγκεκριμένων αντικειμένων κατά την μεταφορά  τους (για αποφυγή βλαβών ) και ολοκληρώσετε την επιστροφή στην δική μας συσκευασία. Με τη χρήση της συμβεβλημένης με μας elta courier εγγυούμαστε  την επιστροφή των χρημάτων σας , σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας. Επικοινωνήστε με την συμβεβλημένη https://www.elta-courier.gr/  που παραλάβατε για να προβείτε στην επιστροφή του προϊόντος.

Όταν το πακέτο φτάσεις σε εμάς χρειαζόμαστε 3 εργάσιμες ημέρες για την επεξεργασία  του. Μόλις γίνει αποδεκτό  η επιστροφή χρημάτων ή η αντικατάσταση του θα εκδοθεί  και θα λάβετε email επιβεβαίωσης . Η επιστροφή χρημάτων θα ολοκληρωθεί χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε κατά την πληρωμή . Τα τυχόν έξοδα αποστολής και αντικαταβολής δεν επιστρέφονται

Η επιστροφή των αντικειμένων γίνεται με τη μορφή της αντικαταβολής με χρέωση δική σας 3 ευρώ. Για αγορές εκτός Ελλάδας και για την Κύπρο   υποχρεώνεστε   να καταβάλετε , ως κόστος επιστροφής, το αντίστοιχο ποσό που πληρώσατε  για την παραλαβή των αντικειμένων.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε επιστροφή προϊόντων που έχουν φορεθεί πέραν της δοκιμής , καθυστερημένες επιστροφές , κατεστραμμένα προϊόντα , με ελλιπή  κάποια στοιχεία τους  καθώς και χωρίς απόδειξη αγοράς . Εάν η επιστροφή σας δεν πληροί τους όρους και τις προϋποθέσεις  που αναφέρονται τα αντικείμενα  θα σας επιστραφούν ξανά με δική σας χρέωση 3 ευρώ υπό τη μορφή της αντικαταβολής .

Κοσμήματα ή ωρολόγια που έχουμε τροποποιήσει ή χαράξει με εντολή σας δεν επιστρέφονται.

Τα έξοδα επιστροφής αλλαγών ή επιστροφών βαρύνουν τον πελάτη . Σε περίπτωση λάθους της εταιρείας μας θα φροντίσουμε εμείς για την αλλαγή του προϊόντος χωρίς δική σας επιβάρυνση .

Φόρμα Αλλαγής/ Επιστροφής Προϊόντων

Συμπληρώστε τα παρακάτω απαιτούμενα πεδία της φόρμας ώστε να μας ενημερώσετε για τα προϊόντα που θέλετε να αλλάξετε.

*Σε περίπτωση που υπάρχει διαφορά στην τιμή