Τρόποι & Έξοδα Αποστολής

Α. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ

Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφοράς Elta Courier. Η χρέωση της αποστολής για την Ελλάδα είναι δωρεάν για αγορές ανω των 25 ευρώ, ενώ αν έχει επιλεχθεί ως τρόπος πληρωμής η μέθοδος της αντικαταβολής, τα έξοδα της οποίας ανέρχονται στο ποσό των 2 ευρώ.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας είναι 1- 5 εργάσιμες ημέρες για ολόκληρη την Ελλάδα και 4-8 εργάσιμες ημέρες για δυσπρόσιτες περιοχές.

Β. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος η αποστολή πραγματοποιείται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφοράς DHL.

Ο χρόνος που απαιτείται ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα αποστολής. Η μέγιστη προθεσμία παράδοσης δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 30 ημέρες.

Τα έξοδα αποστολής για την Κύπρο ανέρχονται στο ποσό των 13€ για παράδοση εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών, ενώ το κόστος ανέρχεται σε 8 € για παράδοση εντός επτά έως δέκα (7-10) εργάσιμων ημερών.

Το κόστος αποστολής για τα υπόλοιπα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή τρίτα κράτη εξαρτάται από τον τόπο προορισμού. Το σχετικό κόστος θα σας γνωστοποιηθεί πριν την υποβολή της παραγγελίας σας, αφαιρουμένων τυχόν εξόδων εκτελωνισμού.

Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις αν το κόστος της παραγγελίας ανέρχεται από 180€ και άνω τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.