Η εταιρία μας

Η οικογένεια Ελευθεριάδη δραστηριοποιείται στο χώρο του κοσμήματος και της αργυροχρυσοχοΐας ήδη από το 1995.

Σήμερα ακολουθώντας τη σύγχρονη εποχή, η Κυριακή Ελευθεριάδου  δημιουργεί το ηλεκτρονικό κατάστημα “elisjewel.com” στη Θεσσαλονίκη, επιθυμώντας τα κοσμήματα της να συντροφεύουν κάθε στιγμή της ζωής σας όπου κι αν βρίσκεστε.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Το 2004, η Κυριακή Ελευθεριάδου μετά από σπουδές και πολυετή εμπειρία στη μόδα και τη διακόσμηση ανοίγει κατάστημα λιανικής πώλησης κοσμημάτων και ωρολογίων με την επωνυμία “Eleftheriadis jewels” στους Νέους Πόρους Πιερίας.

Μέχρι σήμερα στο χώρο αυτό δίνεται προτεραιότητα στα ασημένια κοσμήματα και τη γυναικεία κομψότητα.
Σύγχρονες δημιουργίες, καλαίσθητες προτάσεις, κλασσικές συλλογές, χειροποίητα κοσμήματα δεμένα με ορυκτές πέτρες, επιλέγονται μέσα από την αγάπη της Κυριακής για τα ταξίδια και την διαφορετική κουλτούρα των λαών η οποία εκφράζεται μέσω των τεχνικών κατασκευής των κοσμημάτων ακόμα και όταν αυτά είναι φτιαγμένα εξολοκλήρου μηχανικά. Στην μοναδικότητα αυτών έρχονται να προστεθούν επώνυμα ωρολόγια, γυαλιά ηλίου και χρυσά κοσμήματα.

Το κατάστημα “Eleftheriadis jewels” το οποίο τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας, αποτελεί ένα ασφαλή φυσικό κατάστημα αγορών καθώς όλα επιλέγονται με βάση την ποιότητα και την αυθεντικότητα.

Χαιρόμαστε πάντα να σας εξυπηρετούμε και να δημιουργούμε μαζί για εσάς προσωπικές επιλογές σε ασήμι 925 ή χρυσό 14Κ ή 9Κ.